Vijesti & događanja

MLADA MISA don Gabrijela Kambera

Na svetkovinu rođenja sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja, zaređen je za svećenika đakon Gabrijel Kamber, koji je simbolično predstavljen u pšenici pred oltarom koja će postati kruh, kruh života – ugradit će svoj život u dar euharistije. don Gabrijel Kamber rodom je iz župe Sv. Martina u Rudi, sin je Milenka i Željke. Svoje mladomisničko slavlje imao je 02. srpnja 2017. godine u svojoj župnoj crkvi sv. Martina.

Više...

Podijeljene su knjige odlikašima

Tradicionalno zadnje slavlje završetka nastave odvija se u općinskoj dvorani, kada se pred čelništvom općine, svojim učiteljima, profesorima, nastavnicima, roditeljima i ostalim učenicima pojave i predstave odlikaši. Učenicima sa odličnim rezultatima dodijeljene su darovne knjige kao priznanja za ostvareni trud i postignuto znanje u ovoj završenoj školskoj godini.

Više...

Polaganje vijenaca uoči Dana državnosti

Uoči Dana državnosti danas u 10,00 sati čelništvo Općine Otok i članovi Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Općine Otok položili su vijence i upalili svijeće ispred Spomenika svim poginulim braniteljima u Domovinskom ratu iz Općine Otok i biste prvog Predsjednika RH dr.Franje Tuđmana na Trgu dr.Franje Tuđmana u Otoku, uz nazočnost mjesnog župnika fra Mira Ančića.

Više...

U Otoku pušteni u rad semafori

Nakon završetka radova uređenja raskrižja i ugradnjom semafora, na javnoj cesti ŽC/6123, ŽC/6082 i LC/67040, (kod kap.sv. Ante), nakon nekoliko dana probnog rada, 14. lipnja službeno su u rad pušteni semafori.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed