Vijesti & događanja

Požar u podnožju Kamešnice

Požar koji je zahvatio predio Zbornjače-Zazbornjače (Rupe)-Vlake-Divov brig-Drvišnicu i dalje put Žlabine pod kontrolom je zemnih i zračnih snaga. Na požarištu su vatrogasci, a zračne nalete i ispuštanje vode obavljaju kanaderi i Air Traktori. Požar je u nepristupačnom predjelu i na rubnim dijelovima je branjen od strane vatrogasaca da se ne širi preko postojeće šumske prometnice prema Bitunjskom podu i Divljakinji…

Više...

Obavijest o adulticidnoj dezinsekciji komaraca

Dana 28.07.2017 Likomed veterina izvršit će adulticidnu dezinsekciju komaraca na širem području grada Sinja u vremenu od 0-5 hu jutro., a 29.07.2017. na području općine Otok u istom vremenskom periodu. Dezinsekcija će se izvršiti ULV metodom s vozila (hladno orošavanje), preparatom iz skupine piretroida.

Više...

MLADA MISA don Gabrijela Kambera

Na svetkovinu rođenja sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja, zaređen je za svećenika đakon Gabrijel Kamber, koji je simbolično predstavljen u pšenici pred oltarom koja će postati kruh, kruh života – ugradit će svoj život u dar euharistije. don Gabrijel Kamber rodom je iz župe Sv. Martina u Rudi, sin je Milenka i Željke. Svoje mladomisničko slavlje imao je 02. srpnja 2017. godine u svojoj župnoj crkvi sv. Martina.

Više...

Podijeljene su knjige odlikašima

Tradicionalno zadnje slavlje završetka nastave odvija se u općinskoj dvorani, kada se pred čelništvom općine, svojim učiteljima, profesorima, nastavnicima, roditeljima i ostalim učenicima pojave i predstave odlikaši. Učenicima sa odličnim rezultatima dodijeljene su darovne knjige kao priznanja za ostvareni trud i postignuto znanje u ovoj završenoj školskoj godini.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed