Festival mladih pjevača ” Mali Otok”
20.06.2022
Rezultati Javnog poziva za potporu poljoprivredi
06.07.2022
Festival mladih pjevača ” Mali Otok”
20.06.2022
Rezultati Javnog poziva za potporu poljoprivredi
06.07.2022

NK “OSK” će dana 26. lipnja 2022. na lokaciji Kerep organizirati zajedničko druženje svih članova kluba, roditelja djece koja su članovi kluba i svih ostalih koji se žele pridružiti.

Posebni gosti na ovom druženju biti će 80-ak djece izbjeglica iz Ukrajine. Već nekoliko mjeseci ta djeca nalaze se u Splitu i u sklopu ovog druženja OSK će s njima odigrati prijateljsku utakmicu u kategoriji mlađih pionira na Golim brdima.

Plan je da druženje krene oko 12 sati, a zamišljeno je da se uz hranu, piće i glazbu svi koji tu budu natječu u raznim igrama (stolni tenis, odbojka, mali nogomet, povlačenje konopa, balote itd.). Također, klub će osigurati dolazak konja te su dogovorene vožnje autohtonim cetinskim lađama, tu je i dvorac na napuhavanje za najmlađe. Nakon druženja dogovorena je u 19:00 sati na ŠC Gola brda u Otoku da se odigra prijateljska nogometna utakmica između OSK Otok i Shakhtar Donetsk u uzrastu mlađih pionira.

Ono što bismo vas sve skupa molili jest da se tko može uključi u organizaciju kao volonter, sigurni smo da će mame pripremiti brojne slastice i domaće specijalitete, a također tko hoće može uplatiti simboličnu donaciju na račun kluba (HR1324070001100577630) ili u tajništvo kako bi organizacija bila što uspješnija i kvalitetnija. Nadamo se kako ćete se odazvati na ovo druženje i kako ćemo svi skupa djeci iz Ukrajine pripremiti doček i boravak kakav će pamtiti cijeli život.

Skip to content