Promocija umijeća gradnje lađe u Otoku
22.12.2021
SLUŽBENI GLASNIK OPĆINE OTOK BROJ 17/21
23.12.2021
Promocija umijeća gradnje lađe u Otoku
22.12.2021
SLUŽBENI GLASNIK OPĆINE OTOK BROJ 17/21
23.12.2021

U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Split, na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća splitske Komore u petak 17.12.2021. g. su po prvi put dodijeljena priznanja ‘Zlatna stina’ jedinicama lokalne samouprave za osobiti doprinos razvoju gospodarstva Splitsko-dalmatinske županije.

Priznanja za 2021. godinu dodijeljeno je Općini Otok u kategoriji velikih općina. ‘Zlatna stina’ je jedinstveni projekt Splitsko-dalmatinske županije i HGK – Županijske komore Split, kojemu je cilj isticanje gradova i općina koji su dali najveći doprinos njenom gospodarskom razvoju u tekućoj godini, kao i poticanje svih ostalih jedinica lokalne samouprave na stvaranje što povoljnije poduzetničke klime u njihovim sredinama.

‘Zlatna stina’ u kategoriji velikih općina otišla je u ruke načelnika Dušana Đule, koji je poentirao da morate biti stina da biste bili poduzetnik, al’ to također moraju biti i načelnici.

‘Ova nagrada je na ponos meni i Općini Otok. To je jedno priznanje za uloženi trud i rad. Put do uspjeha je posut trnjem. Mogu zahvaliti svima koji su prepoznali naš mukotrpan, svakodnevan i cjelodnevan rad sve dane u tjednu. Nakon mojih pet godina na čelu Općine rezultati su jako vidljivi, ne samo u Općini Otok nego i puno šire. Da bismo dobili ovu nagradu, u puno segmenata morali smo biti najbolji ili barem u vrhu. Na svu sreću nagrada je dopala nas’, kazao je Đula.

Skip to content