Vijesti & događanja

JAVNI POZIV za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Otok za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta "ZAŽELI – Program zapošljavanja žena" "Susjede brinu o susjedima"

Raspisuje se Javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Otok za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena”, „Susjede brinu o susjedima” – radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osoba u nepovoljnom položaju i/ili osoba s invaliditetom.

Više...

Obavijest uz Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme trajanja projekta „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina - POKRENIMO OTOK – P_OTOK“

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 15. travnja 2020. objavljen je Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme – vrijeme trajanja projekta „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina – P_Otok“ na radna mjesta: Voditelj projekta „P_Otok“ (1 izvršitelj, m/ž) i administrator projekta „P_Otok“ (1 izvršitelj, m/ž), na određeno vrijeme od 18 mjeseci.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed