Općina Otok obnovila komunalnu opremu sredstvima Ministarstva prostornog uređenja

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA
08.11.2023
POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ ZA 2023. GODINU – prijedlog
13.11.2023
NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA
08.11.2023
POLUGODIŠNJI IZVJEŠTAJ ZA 2023. GODINU – prijedlog
13.11.2023

Sufinanciranjem projekta Nabava komunalne opreme i strojeva od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Općina Otok je nabavila vozila za sakupljanje i odvajanje komunalnog otpada, kante za odvajanje komunalnog otpada te čistilicu čime će se utjecati na povećanje komunalnog standarda i kvalitetu komunalne usluge.

Opći cilj projekta je bolje obavljanje komunalnih djelatnosti, odnosno bolja isporuka komunalnih usluga čime će se postići urednija i sigurnija naselja na području Općine; sigurnost pješaka i vozača u prometu, održavanje groblja, održavanje javnih zelenih površina i sl. Zbog veličine Općine i malog broja komunalnih radnika nemoguće je
održavati javne površine učinkovito i temeljito. Iz tog razloga potrebno je naručivati skupe vanjske usluge korištenja mehanizacije i strojeva u svrhu čišćenja i održavanja javnih površina. Cilj projekta je ostvaren nabavom novog gospodarskog vozila za sakupljanje otpad sa nadogradnjom na električni pogon – PILOTCAR P 1000, nove elektro – čistilice za prikupljanje rasutog otpada za čišćenje i održavanje javnih površina – FIORENTINI S 48B i 700 HPDE posuda za miješani komunalni otpad 120 lit, u zelenoj boji i radno motorno vozilo za komunalni otpad MAN TGA 28.320 kojim će se ubrzati sakupljanje rasutog otpada te čišćenje javnih površina.

Skip to content